ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου είναι μια εταιρεία η οποία ειδικεύεται στις αποφράξεις και τους καθαρισμούς αποχετεύσεων για πάνω από 20 χρόνια.

Είναι κοντά σας για να αναλάβει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών. Έχοντας ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε υπηρεσία της ζητηθεί στον Κορυδαλλό.

Στη διάθεσή της βρίσκονται τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία με τα οποία οι τεχνικοί πραγματοποιούν διάφορες αντλήσεις και καθαρισμούς ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί πάνω σε θέματα που αφορούν τις Αποφράξεις στον Κορυδαλλό.

Η Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου είναι πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού στο χώρο των αποχετεύσεων. Και αυτό φαίνεται από το πλούσιο πελατολόγιο της το οποίο αποτελείται όχι μόνο από νοικοκυριά αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς.

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει,  επικοινωνήστε 24 ώρες το 24ωρο, με το τηλεφωνικό κέντρο.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κορυδαλλός

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νιπτήρα ή του νεροχύτη σας; Παρατηρήσατε λιμνάζοντα νερά στην μπανιέρα σας; Καλέστε μας τώρα.

Έχοντας πολυετή πείρα σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τις αποχετεύσεις,  ερχόμαστε στο χώρο σας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Ελέγχουμε και φέρουμε εις πέρας οποιασδήποτε έκτασης και δυσκολίας πρόβλημα σας απασχολεί, δίνοντας οριστική λύση σε αυτό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Διαθέτουμε επίσης ειδικές κάμερες με τις οποίες είμαστε σε θέση να  εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Συντήρηση αποχετεύσεων Κορυδαλλός

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης του χώρου σας; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Κάνοντας συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων στην εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου, σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Το συμβόλαιο μπορεί να είναι σε μηνιαία ή εξαμηνιαία βάση. Αν επιλέξετε την ετήσια συνδρομή σας παρέχουμε έναν δωρεάν καθαρισμό της αποχέτευσις σας.

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός – Απεντομώσεις Κορυδαλλός

Είναι γνωστό ότι, κατά τους θερινούς μήνες η πόλη μας υποφέρει από έντομα και τρωκτικά που κατακλύζουν τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Είναι γνωστό επίσης, ότι αυτή η κατάσταση είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για την υγεία μας.

Αν θέλετε να μειώσετε τις πιθανότητες να παρουσιαστούν ανεπιθύμητα ζωύφια στο χώρο σας, καλέστε τους ειδικούς στις απολυμάνσεις Κορυδαλλός.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Στις Αποφράξεις Αντωνίου παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απολυμάνσεων και απεντομώσεων σε Κορυδαλλό στοχεύοντας στην καταπολέμηση εντόμων και παρασίτων.

Μείνετε ήσυχοι για τα σκευάσματα των υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιούμε ειδικά εντομοκτόνα και φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και κάνουμε σωστή χρήση ώστε να μην επιβαρύνουμε τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Κορυδαλλό αλλά και όλη την περιφέρεια Αττικής σε ασυναγώνιστες τιμές. Η εξυπηρέτηση είναι 24ωρη όλες τις ημέρες χωρίς αργίες και απεργίες για όλες τις ανάγκες απόφραξης ακόμα και τις πιο μικρές.

Περιοχές Αποφράξεων σε όλη την Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button