ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Κερατσίνι Αντωνίου είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δεσμευτεί να ικανοποιήσουμε το πελάτη, όταν πρόκειται για απόφραξη ή απολύμανση.

Με την εμπειρία του προσωπικού μας και τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε, θα λύσουμε το πρόβλημά σας, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Είμαστε αναμφισβήτητα η καλύτερη εταιρεία αποφράξεων στο Κερατσινι.

Θα είμαστε κοντά σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όλο το 24ωρο.

Αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στο Κερατσίνι

Ως ιδιοκτήτες επιχείρησης, γνωρίζουμε ότι εάν συμβεί κάποια βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα ή ακόμα και ένα φράξιμο στην επιχείρηση σας, θα χάσετε χρόνο και χρήμα μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Όταν έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, βλέπετε έναν γιατρό και όχι έναν φοιτητή ιατρικής. Κατά τον ίδιο τρόπο, γιατί να θέσετε σε κίνδυνο την επιχείρηση σας επιλέγοντας μια άπειρη εταιρεία αποφράξεων όταν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις επισκευές και συντήρηση αποχετεύσεων στο Κερατσίνι;

Στην εταιρεία Αποφράξεις Κερατσίνι Αντωνίου, είμαστε αυτοί που πρέπει να καλέσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καταστροφής ή απλώς προληπτικής συντήρησης. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών και σταθεροποιήσαμε τη φήμη μας λόγω της ειλικρίνειας και του επαγγελματισμού μας.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αντωνίου ειδικεύεται εδώ και τρεις δεκαετίες στις Αποφράξεις Κερατσίνι σε επαγγελματικών χώρων. Έχουμε λύση για κάθε είδος απόφραξης και κάθε επαγγελματικό ακίνητο όπως:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις εργοστασίων στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις γραφείων στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις καταστημάτων στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις parking στο Κερατσίνι

Αποφράξεις κατοικιών στο Κερατσίνι

Οι υπόνομοι είναι το σύστημα των σωληνώσεων που βρίσκετε κάτω από την ιδιοκτησία σας και μεταφέρει λύματα στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας. Οι σωλήνες αποχέτευσης μπορεί να υποστούν ζημιές και να φθαρούν με την πάροδο του χρόνου. Μόλις η φθορά στους σωλήνες σας γίνει μεγάλη, οι γραμμές αποχέτευσης θα αρχίσουν να δείχνουν τα πρώτα σημάδια βλάβης.

Μερικά σημάδια που δείχνουν ότι οι σωλήνες αποχέτευσης χρειάζονται καθαρισμό είναι:

 1. Αργούν να αποστραγγίσουν οι αποχετεύσεις σε όλο το σπίτι σας. Η αργή αποστράγγιση είναι ένα πρόβλημα με έναν μόνο φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης που απαιτεί καθαρισμό, αλλά η αργή αποστράγγιση σε ένα σπίτι που επηρεάζει όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα απόφραξης στη γραμμή αποχέτευσης.
 2. Υπάρχουν δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση σας. Οι μυρωδιές που προέρχονται από την αποχέτευση δεν είναι πάντα σημάδι δυσλειτουργίας της γραμμής αποχέτευσης. Μια αποξηραμένη p-trap μπορεί να προκαλέσει μια παρατεταμένη δυσάρεστη μυρωδιά, αλλά η έκχυση νερού μέσα στην αποχέτευση μπορεί συνήθως να εξαλείψει αυτές τις οσμές. Εάν οι μυρωδιές παραμένουν, τότε η γραμμή αποχέτευσης είναι το πρόβλημα και όχι η παγίδα. Όταν η αποχέτευσή σας είναι η αιτία της μυρωδιάς, συχνά συνοδεύεται από ήχους.
 3. Υπάρχει νερό που επιστρέφει στα υδραυλικά σας εξαρτήματα. Εάν παρατηρήσετε ότι το νερό δημιουργεί προβλήματα σε όλο το σπίτι σας με άτυπους τρόπους, οι γραμμές αποχέτευσης ενδέχεται να χρειάζονται καθαρισμό. Όταν υπάρχουν μπλοκαρίσματα στις γραμμές αποχέτευσης, ενδέχεται να δείτε νερό να βγαίνει μέσω του ντους ή της μπανιέρας όταν ξεπλένετε την τουαλέτα. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η γραμμή αποχέτευσης πρέπει να καθαριστεί αμέσως.

Η εταιρεία αποφράξεων μας είναι σε θέση παρέχει οικιακές υπηρεσίες σχετικά με την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απόφραξη αποχέτευσης σε όλη την περιοχή του Κερατσινίου:

 • Αποφράξεις κατοικιών στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις εξοχικών στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις ημιυπογείων στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις parking στο Κερατσίνι
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στο Κερατσίνι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Αποφράξεις Κερατσίνι κάθε είδους

Ενώ υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μέθοδοι καθαρισμού του αποχετευτικού σας συστήματος, η αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας από την εταιρεία Αποφράξεις Κερατσίνι Αντωνίου είναι πολύ σημαντική για τη μακροζωία του συστήματος σας. Οι μέθοδοι καθαρισμού DIY όπως τα φίδια και τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης δεν φροντίζουν πλήρως τα προβλήματα των σωλήνων σας.

Το φίδι πρέπει πάντα να εκτελείται από επαγγελματίες, επειδή πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο για να διασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας είναι απαλλαγμένοι από υπολείμματα και φράγματα. Τα χημικά καθαριστικά αποστράγγισης περιέχουν επιβλαβή συστατικά που μπορούν να κολλήσουν στους τοίχους των σωλήνων σας δημιουργώντας μελλοντικά προβλήματα.

Οι Αποφράξεις Κερατσίνι Αντωνίου παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και αφαίρεσης φραγμών στην περιοχή του Κερατσινίου και των γύρω περιοχών εδώ και 30 χρόνια και έχει κερδίσει τη φήμη ως το όνομα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν κακές εμπειρίες με άπειρους τεχνικούς και δεν θέλουμε να σας ξανασυμβεί.

Επικεντρωνόμαστε στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας κάθε φορά που ερχόμαστε σε εσάς, συμπεριλαμβανομένης της άφιξης στην ώρα μας, της διατήρησης της περιοχής εργασίας μας καθαρή και του σεβασμού προς εσάς, το σπίτι σας και τον χρόνο σας. Διασφαλίζουμε επίσης ότι η δουλειά μας διατηρείται σε υψηλά πρότυπα και ότι η αποχέτευση είναι καθαρή και λειτουργική, ώστε το πρόβλημα να μην επιστρέψει σύντομα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που λάβατε ή δεν έχουμε κερδίσει την ικανοποίησή σας, νιώθουμε σαν να μην έχουμε κάνει τη δουλειά μας σωστά.

Υπάρχουν περιπτώσεις απόφραξης που μπορούν να σας παρέχουν οι Αποφράξεις Κερατσίνι Αντωνίου εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Αποφράξεις Κερατσίνι και συμβόλαιο συντήρησης

Όταν μιλάμε για προληπτική συντήρηση σε σχέση με τις αποχετευτικές εγκαταστάσεις, αναφερόμαστε στις ενέργειες που κάνουμε ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα δημιουργίας μπλοκαρισμάτων που προκαλούνται π.χ. από την ανάπτυξη ριζών στην αποχετευτική γραμμή.

Το συμβόλαιο συντήρησης της εταιρείας μας είναι ένα αξιόπιστο συμβόλαιο που σας καλύπτει σε περιπτώσεις που δημιουργηθούν βλάβες από φυσικά αίτια είτε δικτύου. Καλύπτουμε όλη την Αθήνα και τα προάστια καθώς και όλο τον νομό Αττικής με πάρα πολλά εξειδικευμένα συνεργεία. Το συμβόλαιο συντήρησης μπορεί να γίνει είτε μηνιαίο είτε εξαμηνιαίο είτε ετήσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

keratsini-apofraxeis-apolymanseis

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Αποφράξεις Κερατσίνι

Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο στο τηλεφωνικό μας κέντρο, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Περιοχές Αποφράξεων σε όλη την Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button