katharismos-sunthrhsh-apoxeteusewn-1

Πως να κάνετε τη συντήρηση και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών;

Η αποφράξεις του αποχετευτικού συστήματος ενός σπιτιού είναι πολύ σημαντικές για την υγιεινή των χώρων του σπιτιού μας ειδικά την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών.

Οι δυσάρεστες οσμές στα σιφώνια του σπιτιού ή της επιχείρησής μας είναι ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα του καλοκαιριού. Στην περίπτωση ειδικά που έχουμε αμελήσει να κάνουμε την απαιτούμενη συντήρηση στο αποχετευτικό μας σύστημα.

Οι άσχημες αυτές μυρωδιές είναι ακόμη πιο έντονες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη και η εντείνει το πρόβλημα της δυσοσμίας. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό.

Για να μπορέσουμε να  αποφύγουμε τις έντονες μυρωδιές και την υπερχείλιση που μπορεί να παρουσιαστεί χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το τρόπο που αναλαμβάνουμε να συντηρούμε τα σιφώνια αλλά και τις σωληνώσεις του σπιτιού.

Πως θα καταφέρετε τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεων;

Σίγουρα αυτό που θέλουμε για το σπίτι μας όπου κυκλοφορούμε εμείς και οι αγαπημένοι μας, είναι να είναι καθαρό και ασφαλές για τη διαμονή μας εκεί. Δεν θέλουμε σίγουρα ένα σπίτι γεμάτο δυσάρεστες οσμές αλλά και μικρόβια που απειλούν να βλάψουν την υγεία μας και μας εκθέτουν στους φίλους που μας επισκέπτονται.

Μια πολύ απλή συμβουλή που μπορείτε να ακολουθήσετε, αλλά ίσως και η πιο σημαντική, είναι να προσέχετε με τα υπολείμματα φαγητού που πέφτουνε μέσα στις σωληνώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνε σταδιακά στρώματα λίπους φράζοντας διάφορα σημεία του αποχετευτικού μας συστήματος.

Όπως ισχύει και για κάθε περίπτωση ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις είναι η πρόληψη. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να φροντίζετε να καλείτε έναν έμπιστο τεχνικό αποφράξεων για να εκτελεί εργασίες συντήρησης αποχετεύσεων μία φορά κάθε έξι μήνες.

Για καλύτερα αποτελέσματα φροντίστε να επιλέξετε μια εταιρεία αποφράξεων που υπάρχει χρόνια στο χώρο κι έχει την εμπειρία αλλά και τα κατάλληλα μηχανήματα για να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι αποφράξεις Αθήνα είναι στο χώρο των αποχετεύσεων εδώ και 30 σχεδόν χρόνια και διαθέτουν την απαιτούμενη πείρα ώστε να ανταπεξέλθει με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στο κάλεσμά σας.

Πως θα καταφέρετε τον σωστό καθαρισμό των αποχετεύσεων;

Μπορείτε αρχικά να δοκιμάσετε το γιατροσόφι της γιαγιάς για τις αποχετεύσεις και να ρίξετε στα σιφώνια σας μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με ξύδι. Αν όμως οι δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση δεν υποχωρούν τότε μάλλον το πρόβλημα είναι πιο βαθύ και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να επέμβει κάποιος ειδικός.

Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε χημικά όπως υδροχλωρικό οξύ γιατί ενδέχεται να βλάψουν τις σωληνώσεις αλλοιώνοντας τες.

Καλέστε την εταιρεία αποφράξεις Αθήνα . Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό έρχεται στο χώρο σας με τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία της εταιρείας μας και αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα όσο μεγάλης έκτασης κι αν είναι.

Είμαστε επαγγελματίες με εμπειρία ετών και ο στόχος μας δεν είναι να ξεπετάξουμε τους πελάτες με στόχο να καρπωθούμε τα χρήματά τους αλλά θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την ικανοποίηση των αναγκών σας. Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς όλα αυτά τα χρόνια είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες.

Δείτε περισσότερα για τη συντήρηση αλλά και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button