Αποχέτευσης με Υδροβολή

Απόφραξη Αποχέτευσης με Υδροβολή

Υψηλή πίεση νερού απλώνετε σε όλο το μήκος της αποχέτευσης με αποτέλεσμα την απομάκρυνση και τον καθαρισμό οποιουδήποτε παράγοντα που οφείλεται το βούλωμα του αγωγού. Αρχικά διοχετεύουμε νερό με αντλίες υψηλής πίεσης σε όλο το μήκος της αποχέτευσης που διαλύει τις συσσωρευμένες βρωμιές που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της.

Η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα είναι, εξειδικευμένη στις αποφράξεις εδώ και 30 χρόνια, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή. Κάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους, ομβρίων υδάτων – υδρορροών, σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών. 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες κοντά σας με ένα τηλεφώνημα.

Απόφραξη και καθαρισμός αγωγών με πιεστικό

Το πιεστικό μηχάνημα δημιουργεί μια δέσμη νερού με πίεση και απομακρύνει τους λεκέδες από τις επιφάνειες των αγωγών, δαπέδων και κτιρίων γρήγορα, αποτελεσματικά με ασφάλεια χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά για το περιβάλλον δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για οικολογικό καθαρισμό διαφόρων επιφανειών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Καθαρισμός Αποχέτευσης

Η εταιρία μας, εξειδικευμένη στις αποφράξεις εδώ και 30 χρόνια, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή. Κάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους, ομβρίων υδάτων – υδρορροών, σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών. 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες κοντά σας με ένα τηλεφώνημα.

Η λειτουργία τού αποφρακτικού υψηλής πιέσεως βασίζεται στην εκτόξευση ποσότητας νερού υπό πίεση πού χτυπάει το εμπόδιο, το διαπερνά και στη συνέχεια καθαρίζει καθολικά τον αγωγό. Το ειδικό λάστιχο υψηλής πιέσεως μειώνει την αντίσταση που συναντά αυτό στα τοιχώματα τού αγωγού, προωθώντας το με μεγαλύτερη ευκολία στις δύσκολες κλειστές γωνίες.

Αιτίες βουλωμένων σωληνώσεων

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που οι αποχετεύσεις μπλοκάρουν. Όμως συχνά κάποιοι αντιμετωπίζουν το σύμπτωμα και όχι την υποκείμενη αιτία. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένα κοινό και ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σπίτια και οι επιχειρήσεις στην Αθήνα.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που δημιουργούν μπλοκαρίσματα στην κεντρική αποχέτευση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας είναι:

  • παιδικά παιχνίδια
  • υπολείμματα τροφών
  • λίπη
  • σαπούνια
  • τρίχες
  • ρίζες
  • φύλλα δέντρων και άλλα.

Ποιος είναι ο ρόλος των μηχανημάτων υδροβολής;

Με κατάλληλα ακροφύσια, μπορούν να αποφράξουν οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού. Επιπροσθέτως, υπάρχει λάστιχο κατάλληλο για αγωγούς κάθε διαμέτρου, τα οποία έχουν μήκος έως και 120 μέτρα το καθένα η μπορεί και παραπάνω. Αυτό συμβαίνει για να μπορούμε να φθάσουμε σε αποχετεύσεις που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση.

Το πιεστικό μηχάνημα για δύσκολες αποφράξεις με ελεγχόμενη εκτόξευση νερού και φαρμάκου, εκτός από την απομάκρυνση των αντικειμένων που έχουν προκαλέσει τη φραγή, καθαρίζει το πουρί και τα λίπη. Πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα είναι η αποτελεσματικότερη λύση.

Υδροβολή υψηλής πίεσης

Η υδροβολή (υψηλή πίεση νερού) αποτελεί μία από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις για την απόφραξη και καθαρισμό κάθε είδους αποχέτευσης. Χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης.

Το πιεστικό μηχάνημα είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο στη περίπτωση κάθε απόφραξης. Κάνει τη δουλειά μας πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορη. Σε μερικές περιπτώσεις είναι η μοναδική λύση. Δίνει την δυνατότητα στον χειριστή και στον πελάτη να διεκπεραιώσουν μια απόφραξη με την επιτυχία και με το σίγουρο αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε τόσο περήφανοι εδώ και 30 χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για αποφράξεις:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button