apolymanseis-gia-parasita-1

Απαλλαγείτε από τα παράσιτα κάνοντας απολυμάνσεις

Με την έναρξη των θερινών μηνών ή και από την Άνοιξη ακόμα, ζιζάνια και παράσιτα κάνουν την εμφάνισή τους στο χώρο. Η ολοένα αύξηση της θερμοκρασίας και η συνεχής ζέστη στη χώρα μας, ευνοούν την ανάπτυξή τους.  Αν ο χώρος σας διαθέτει κήπο με διάφορα χόρτα και θάμνους ή κατοικίδια, τότε πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και στο χώρο σας.

Πώς να αποφύγουμε την επαφή με τα παράσιτα

Τσιμπούρια και ψύλλοι είναι πιθανοί επισκέπτες στο χώρο σας όταν στο σπίτι σας έχετε για κατοικίδιο σκύλους ή γάτες. Είναι αρκετά ανησυχητικό σημάδι , αν δούμε κάποιο από αυτά στον αγαπημένο μας σκύλο, αλλά αρκετά περισσότερο, αν σκεφτούμε πως δέκτες των παρασιτικών αυτών ζωυφίων, μπορεί να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια μεταδίδονται από τα θηλαστικά και μάλιστα χωρίς να το καταλάβουν.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να προσέχουμε και να λάβουμε μέτρα πρόληψης. Μερικά από αυτά θα δείτε παρακάτω:

  • Αποφύγετε να μένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δασώδη μέρη με θάμνους και ξεραμένα φύλλα
  • Ο καθημερινός περίπατος θα πρέπει να είναι μακρυά από περιοχές με πυκνή βλάστηση για να αποφύγετε την επαφή με τσιμπούρια
  • Σε περίπτωση που βρεθείτε σε ανάλογο μέρος, επιλέξτε φαρδιά και ανοιχτόχρωμα ρούχα, για να εντοπίζονται πιθανά παράσιτα πιο εύκολα. Καλό θα ήταν επίσης να είναι μακρυά τα παντελόνια και οι μπλούζες, καθώς επίσης και να κουμπώνουν ή να δένουν στις άκρες τους.
  • Φορέστε στα χέρια σας γάντια και στα λοιπά εκτεθειμένα σημεία, επιλέξτε να ψεκάσετε κάποιο εντομοαπωθητικό
  • Ψεκάστε εντομοκτόνα ή εντομοαπωθητικά στα ρούχα σας, βασιζόμενοι στις ενδείξεις του κουτιού
  • Αγοράστε ειδικά σκευάσματα για τα κατοικίδιά σας και την απομάκρυνση ψύλλων από αυτά, με τη συμβουλή του κτηνιάτρου
  • Καθαρίστε το χώρο σας από σκόνες και άχρηστα αντικείμενα
  • Καθαρίστε επίσης τακτικά τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, απομακρύνοντας ξερά φύλλα, άχρηστα φύλλα και ξερά κλαδιά από περιοχές που χρησιμοποιείτε συχνά,
  • Κουρέψτε τακτικά το γκαζόν και τους θάμνους σας

Ελέγξτε και αντιμετωπίστε πιθανές εισβολές παρασίτων στο δέρμα σας ή στο κατοικίδιό σας

Το τσίμπημα ενός τσιμπουριού περνά συνήθως απαρατήρητο, καθώς η εισχώρησή του στο δέρμα δεν πονάει, παρόλο τη ζημιά που μπορεί να κάνει στον οργανισμό μας. Κάντε έναν έλεγχο σε εσάς, τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας σε συχνή βάση. Πάρτε έναν καθρέφτη και ελέγξτε υγρά μέρη του σώματος, όπως μασχάλες, εσωτερικά σημεία αγκώνα και γονάτων.

Ελέγξτε επίσης περιοχές που πιέζονται από κοσμήματα και εσώρουχα, όπως καρποί, μέση, το σημείο του κολάρου στα ζώα του σπιτιού κλπ. Αν δείτε κάποιο παράσιτο στα ρούχα σας, απομακρύνετε τα προσεκτικά, βάλτε τα να πλυθούν και τρέξτε στο μπάνιο. Εκεί θα δείτε και πιθανά σημεία δέρματος, στα οποία έχουν εισχωρήσει παράσιτα.

Σε περίπτωση που δείτε κάποιο, φορέστε γάντια και πάρτε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, για να ξεκινήσετε τη διαδικασία απομάκρυνσης. Με σταθερότητα και πολύ προσοχή, πιάστε με τις άκρες από το τσιμπιδάκι το ζωύφιο και τραβήξτε το προς τα έξω. Δώστε τη δέουσα προσοχή, ώστε να μην τρυπηθεί ή κοπεί και μείνει το μισό μέσα στο δέρμα, καθώς μπορεί να γίνει αιτία μεγάλης μόλυνσης του οργανισμού.

Σε περίπτωση που συμβεί το τελευταίο, ή νιώσετε οποιαδήποτε είδους αδυναμία ή συμπτώματα γρίπης, απευθυνθείτε άμεσα σε κάποιον γιατρό, αναφέροντας το περιστατικό.

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το πρόβλημα των παρασίτων στο χώρο σας, με απολυμάνσεις για παράσιτα στην Αθήνα

Τα διάφορα παράσιτα,  εμφανίζονται κυρίως σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία και είναι υπεύθυνα για διάφορες ασθένειες και λοιμώξεις, τόσο στα ζώα όσο και στον άνθρωπο. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιο τσιμπούρι ή οποιοδήποτε παράσιτο στο χώρο σας, καλό είναι να απευθυνθείτε στους ειδικούς για απολυμάνσεις στην Αθήνα.

Η Απολυμάνσεις Αθήνα Αντωνίου αναλαμβάνει τον τακτικό ψεκασμό του χώρου σας, ώστε να σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την απομάκρυνσή τους. Μπορείτε και εσείς να κάνετε κάποιου είδους απολύμανση, όμως το αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό.

Το ειδικευμένο συνεργείο μας, ψεκάζει με το σωστό τρόπο τον εσωτερικό χώρο, ιδιαίτερα στις γωνίες και σε όλα τα έπιπλα με την απαραίτητη ποσότητα και τη δέουσα προσοχή που χρειάζεται. Θα ψεκάσουμε επίσης περιμετρικά τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, καθώς επίσης και οποιοδήποτε σημείο, το οποίο μπορεί να είναι εστία μόλυνσης. Σπιτάκια ζώων και σημεία με πυκνή βλάστηση, θα ψεκαστούν επίσης.

Σας διαβεβαιώνουμε πως, για τους ψεκασμούς που υλοποιούμε, χρησιμοποιούμε ειδικά σκευάσματα, τα οποία είναι εγκεκριμένα από αρμόδιους φορείς της Αθήνας και συνεπώς, δεν είναι βλαβερά για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Απολυμάνσεις Αθήνα τιμές

Με ένα σας κάλεσμα, ένα συνεργείο από το εξειδικευμένο προσωπικό  μας, έρχεται στο χώρο σας για να αναλάβει την αποτελεσματική απομάκρυνση τσιμπουριών και κάθε είδους παράσιτο. Και όλα αυτά με εγγύηση ποιότητας της κάθε μας υπηρεσίας, σε σταθερά χαμηλές τιμές όλο το χρόνο.

Καλέστε μας τώρα και, οι Απολυμάνσεις Αθήνα Αντωνίου  σε μικρό χρονικό διάστημα θα σας απαλλάξει οριστικά από τα έντομα και παράσιτα που βρίσκονται στο χώρο σας. Σας εγγυόμαστε για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες μας για απεντομώσεις και απολυμάνσεις στην Αθήνα και όλη την Αττική, χωρίς υψηλό κόστος.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button