απόφραξη λεκάνης

3 Βασικοί λόγοι για μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας

Πολλοί θεωρούν τη λεκάνη της τουαλέτας κάτι σαν έναν μαγικό σκουπιδοφάγο. Πετάμε μέσα τα πάντα, τραβάμε το καζανάκι και τα απορρίμματα εξαφανίζονται από προσώπου γης.  Είναι μεγάλο λάθος. Τα απορρίμματα εξαφανίζονται, αλλά μόνο από τα μάτια μας και όχι από τη γη. Η πολύχρονη εμπειρία μας στις αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου ,η εμπιστοσύνη των πελατών μας ,ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και το καταρτισμένο προσωπικό μας, αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Με τις πλέον χαμηλές τιμές αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα αγωγού αποχέτευσης, το ξεβούλωμα σιφονιού και της λεκάνης, την απόφραξη νεροχύτη και νιπτήρα, την απόφραξη του φρεατίου και κατακόρυφων αποχετεύσεων.

Το βούλωμα λεκάνης τουαλέτας μπορεί να προέρχεται από διάφορους λόγους, τους οποίους θα δούμε παρακάτω, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που θα συμβεί στα περισσότερα σπίτια και διαμερίσματα. Καλό θα είναι να ξέρουμε πως την ξεβουλώνουμε μόνοι μας έτσι ώστε να αποφύγουμε τα έξοδα για υδραυλικό αλλά και την άβολη κατάσταση στην οποία είμαστε όταν δεν έχουμε πρόσβαση στην τουαλέτα μας.

Για ποιο λόγο συμβαίνει να βουλώνει η αποχέτευση λεκάνης;

Όταν δεν γίνεται σωστή συντήρηση της αποχέτευσης ή δεν γίνετε τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, ή ακόμα και όταν οι ένοικοι δεν προσέχουν, πετώντας αντικείμενα όπως χαρτιά τότε σύντομα θα έχετε ανάγκη από το συνεργείο μας που θα σας εξυπηρετήσει γρήγορα, άμεσα και με επαγγελματισμό και θα αντιμετωπίσει όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Οι αποφράξεις και το ξεβούλωμα των αποχετεύσεων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συνοδεύεται με την απολύμανση του αποχετευτικού δικτύου. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής, ποιότητας και σεβασμό στο χώρο σας.

Επιπροσθέτως, η χρήση της λεκάνης κι η δυσλειτουργία του αποχετευτικού συστήματος, οδηγεί στην υπερχείλισή της. Οι δυσάρεστες οσμές είναι παρούσες κι εσείς δε γνωρίζετε πότε κι αν θα απαλλαγείτε από αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με ένα τηλέφωνο έχετε τη λύση στο τσεπάκι σας. Με μια κλήση η βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα θα είναι παρελθόν κι όλα θα μοιάζουν μακρινά σαν ένα κακό όνειρο. Ο εξοπλισμός μας έχει όλες τις προδιαγραφές για μια μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος η οποία θα είναι ταυτόχρονα κι άκρως οικονομική.
Αφήστε τα χημικά καθαριστικά, που είναι επιβλαβή για το περιβάλλον, την υγεία και τις σωληνώσεις σας κι ελάτε σε εμάς.

1. Ρίψη αντικειμένων στην λεκάνη τουαλέτας

Όπως αναφέραμε και παραπάνω υπάρχουν διάφορες αιτίες οι οποίες οδηγούν στο βούλωμα της τουαλέτας οι οποίοι μπορούν να διαφέρουν αν μένετε σε πολυκατοικία ή σε μονοκατοικία. Για παράδειγμα αντικείμενα όπως χαμηλότερης ποιότητας χαρτί υγείας, σερβιέτες, χρησιμοποιημένες πάνες αλλά και μωρομάντηλα δεν μπορούν να διασπαστούν από το νερό. Αυτό έχει αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μέσα στις σωλήνες έως ότου αυτές αποφράξουν.

Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι συνήθως χρειάζεται παραπάνω από ένα αντικείμενο για να αποφράξει η τουαλέτα και ο λόγος που πέφτει παραπάνω από ένα αντικείμενο έχει να κάνει με το ότι οδηγούμαστε σε λάθος συμπέρασμα έχοντας ρίξει μία φορά κάτι που δεν είναι υδατο-διαλυτό. Για να το εξηγήσουμε πιο απλά, η λεκάνη δεν πρόκειται να βουλώσει ρίχνοντας μέσα ένα μωρομάντηλο. Ένα μωρομάντηλο μπορεί να φαίνεται ότι έφυγε αφού τραβήξαμε το καζανάκι αλλά κατά πάσα πιθανότητα έχει παραμείνει σε κάποια από τις γωνίες των σωλήνων που οδηγούν στην αποχέτευση. Έτσι πιστεύοντας ότι τα μωρομάντηλα απορροφούνται σωστά, ο χρήστης συνεχίζει να ρίχνει παρόμοια αντικείμενα μέσα στη λεκάνη έως ότου αυτά φράζουν τελείως κάποιο σημείο στις σωληνώσεις.

2. Ρίψη χαρτιού υγείας στην λεκάνη τουαλέτας

Πολλές φορές πετάμε χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας νομίζοντας πως θα διαλυθούν. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν διαλύονται, ακόμη και τα βιοδιασπώμενα αργούν να εξαφανιστούν. Πρέπει λοιπόν όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας να είναι προσεκτικοί, γιατί αλλιώς πολύ σύντομα θα υπάρξουν προβλήματα. Προβλήματα που μόνο οι επαγγελματίες υδραυλικοί  ή οι ειδικοί στις αποφράξεις θα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.

3. Βουλωμένες αποχετεύσεις τουαλέτας

Εάν το νερό από την τουαλέτα δεν φεύγει, μπορεί να έχετε πλήρες ή μερικό φράξιμο στην αποχέτευση. Συχνά, η ειδική βεντούζα μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει τελείως ένα φράξιμο. Έτσι, είναι καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια από επαγγελματία υδραυλικό για να κάνει απόφραξηγια να αποφύγετε μεγαλύτερες ζημιές.

Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας ,οικονομικές χρεώσεις και οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.Η νομιμότητα της εταιρείας ασφαλισμένο προσωπικό, παροχή κανονικών αποδείξεων αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου σας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση και ποιοτική εργασία.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Μάθετε περισσότερα για τις αποφράξεις:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button