μυοκτονια-απολυμανση

3 τρόποι για να εξαφανίσετε τα τρωκτικά από το σπίτι σας

Όσο ανοίγει ο καιρός, είναι λογικό να κάνουν την εμφάνιση τους και μικρά ζωύφια, μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες, ακρίδες. Αυτά τα έντομα δεν είναι τόσο ενοχλητικά και λίγο πολύ μπορούν να αντιμετωπιστούν πιο εύκολα. Εκείνο που πρέπει να μας ανησυχεί είναι τα τρωκτικά που εισβάλουν με το έτσι θέλω στο σπίτι μας σπέρνοντας μικρόβια και ακαθαρσίες παντού που είναι επικίνδυνα για την υγεία μας. Υπάρχουν πολλά νοικοκυριά τα οποία ασχολούνται με την εξολόθρευση των ποντικιών που δεν είναι εύκολη υπόθεση. Διαβάστε παρακάτω λοιπόν πως θα απαλλαγείτε από τα επικίνδυνα τρωκτικά.

Τοποθετήστε παγίδες μέσα στο σπίτι

Αρχικά θα πρέπει να δείτε από που εισβάλουν και να κλείστε τυχόν τρύπες από τις οποίες εισέρχονται στο σπίτι σας. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές ποντικοπαγίδες. Προμηθευτείτε λοιπόν όσες κρίνετε απαραίτητο και τοποθετήστε μέσα το τυράκι που θα προσελκύσει το ποντίκι. Προσοχή όμως, δεν πρέπει να καθαρίσετε τα περιττώματα τους διότι τα ποντίκια είναι πανέξυπνα και θα καταλάβουν πως τα κυνηγάτε. Δυστυχώς θα πρέπει να τα αφήσετε όπως είναι και στη συνέχεια κάντε υπομονή. Δεν μπορεί θα πέσει στην παγίδα κάποια στιγμή.

Εκτός από τις φάκες βέβαια, μπορείτε να βρείτε στην αγορά ειδικές κόλλες για τρωκτικά, οι οποίες είναι πολύ ισχυρές. Οι συγκεκριμένες μπορούν με τη μυρωδιά τους να προσελκύσουν το ποντίκι και αυτό να κολλήσει πάνω στην επιφάνεια όπου έχετε απλώσει την κόλλα.

Χρησιμοποιήστε ποντικοφάρμακο για να διώξετε τα τρωκτικά από το σπίτι σας

Μια παλιά κλασική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ποντικοφάρμακο παντού. Εκτός ή εντός σπιτιού, το ποντικοφάρμακο αποτελεί μια βραχυπρόθεσμη λύση. Θα πρέπει να περιμένετε αρκετά έτσι ώστε να το φάει το τρωκτικό και στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε που έχει ψοφήσει. Προσοχή τόσο για τις παγίδες όσο και για το ποντικοφάρμακο, στην περίπτωση που έχετε κατοικίδια ζώα ή μικρά παιδιά. Τεράστια προσοχή να μείνουν μακριά από κάθε είδους μυοκτόνο σκεύασμα χρησιμοποιήσετε.

Στη συνέχεια, αφού εντοπίσετε το πτώμα από το τρωκτικό ή τα τρωκτικά, πρέπει να γίνει μια απολύμανση στον χώρο. Απολυμάνετε με χλωρίνη όλους τους χώρους από όπου μπορεί να πέρασε το ποντίκι, καθαρίστε πάγκους, ντουλάπια και πλύνετε σχολαστικά όλα τα σκεύη της κουζίνας.

Κάντε μυοκτονία με ένα συνεργείο καθαρισμού

Είναι η ασφαλέστερη και η πιο γρήγορη λύση. Η μυοκτονία από ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σας προφυλάσσει από απρόσκλητους επισκέπτες όλο το χρόνο.  Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μυοκτονία πρέπει το συνεργείο που θα  αναλάβει να πραγματοποιήσει επίβλεψη στις εγκαταστάσεις για να έχει πλήρη άποψη για τον χώρο. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν ειδικές παγίδες με δολώματα για τρωκτικά, οι οποίες θα προσελκύσουν τα επικίνδυνα για την υγεία σας τρωκτικά.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί μυοκτονίες γρήγορα και υπεύθυνα.  Το έμπειρο συνεργείο μας απολυμαίνει τον χώρο σας  σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να απαλλάξουμε μια για πάντα από τα ανεπιθύμητα τρωκτικά.

Δείτε περισσότερα για μυοκτονίες και περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button